top of page

Klassisk manikyr
Behandlingen inleds med ett avkopplande handbad som sedan följs av nagel- och nagelbandsvård. Naglarna filas, poleras och formas. Behandlingen avslutas med en härlig hand- och underarmsmassage.

 

Klassisk manikyr inklusive lackning
Behandlingen inleds med ett avkopplande handbad som följs av nagel- och nagelbandsvård. Naglarna filas, poleras och formas. Njut sedan av en härlig hand- och underarmsmassage. Behandlingen avslutas med lackning av dina naglar i valfri färg.

 

Spa manikyrinklusive lackning
Behandlingen inleds med en handpeeling och ett avkopplande handbad. Handbadet följs av nagel- och nagelbandsvård. Naglarna filas, poleras och formas. Njut sedan av en lyxig handmask samt en härlig hand- och underarmsmassage. Behandlingen avslutas med lackning av dina naglar i valfri färg.

 

Klassisk manikyr inklusive gellack
Behandlingen inleds med ett avkopplande handbad som följs av nagel- och nagelbandsvård. Naglarna filas, poleras och formas. Dina naglar lackas sedan i en valfri färg med gellacket I-Lak. Behandlingen avslutas med en härlig handmassage.
Gellacket härdar i UV-ljus och håller i upp till 2-4 veckor beroende på nagelns egna kvalité samt yttre slitage och påverkan av t ex vatten.

Manikyr

bottom of page