top of page

I mina behandlingar använder jag mig främst av hudvårdsmärket Decléor.

Decléor är världsledande inom aromaterapi och kombinerar vetenskapen om essentiella oljor med den senaste forskningen och tekniken.

Porrengöring
Behandlingen inleds med en ansiktspeeling och en hudanalys. Med hjälp av Vapozon-ånga genomförs sedan en rengöring/portömning med extra fokus på dina porer. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask samt en återfuktande dagkräm.

 

Klassisk ansiktsbehandling
Behandlingen inleds med en rengöring, djuprengöring, ansiktspeeling samt en hudanalys. Huden värms sedan upp med varma handdukar för en portömning. Därefter får du njuta av en avkopplande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask samt en återfuktande dagkräm.

 

Klassisk ansiktsbehandling för män

En klassisk ansiktsbehandling (se ovan) med produkter speciellt utvecklade för män.

 

Ansiktsbehandling LYX
Behandlingen inleds med en avkopplande ryggmassage som följs av en härlig ansiktsbehandling. Ansiktsbehandlingen börjar med rengöring, djuprengöring, ansiktspeeling samt en hudanalys. Huden värms sedan upp med varma handdukar för en portömning. Därefter får du njuta av en avkopplande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en lyxig ansiktsmask speciellt utvald efter din hudtyp samt en återfuktande dagkräm.

 

Klassisk ansiktsmassage med lyxig ansiktsmask
Behandlingen inleds med en rengöring av huden. Njut sedan av en avkopplande och härlig ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en lyxig ansiktsmask speciellt utvald efter din hudtyp samt en återfuktande dagkräm.

 

Lilla Lyxpaketet
Det här paketet är för dig som vill ha en totalupplevelse – med njutning för både kropp o själ!
Behandlingen börjar med en avkopplande ryggmassage och fortsätter sedan med en klassisk ansiktsbehandling (se ovan). Du får även dina bryn plockade om du så önskar.

Under tiden du sedan njuter av den lyxiga ansiktsmasken som är speciellt utvald efter din hudtyp, så får du även en härlig handmassage. Behandlingen avslutas med ett serum samt en dagkräm anpassad efter din hudtyp.

Ansiktsbehandlingar

bottom of page